Zwangerschapsyoga

Gaat door op 3 verschillende locaties:

Elke dinsdag bij De Vroedvrouw te Beerzel van 19.30 – 20.30
De lessen verlopen meestal in een reeks van 6.
Info en reservatie via hun website.

Elke donderdag bij De Wolk te Boortmeerbeek
Hier reserveer je per les via hun website  inschrijven en bijkomende info via namaste@anvancampyoga.be

Elk zaterdag te Betekom, yoga studio De Garage, Pitetlaan 32, 3130 Betekom (telkens van 10.00 – 11.00). Inschrijven kan onderaan op deze pagina.

Een klein wondertje in je buik dat op zich laat wachten… Je gaat je uitgerekende datum voorbij en dat wachten blijft maar duren. Dankzij de yoga oefeningen van An had ons zoontje toch zin om zijn plaatsje op de wereld in te nemen. Van oefeningen die je tot rust brengen tot oefeningen die weeën kunnen opwekken: An leert je ze met veel passie en liefde aan tijdens de sessies zwangerschapsyoga. Een echte aanrader!

Axelle Janssens
28/2/2020

Super ervaring en eerste kennismaking met yoga. Deelgenomen aan de zwangerschapsyoga op 32 weken en kunnen volgen tot 38 weken! Deugddoend voor lichaam en geest! Aanrader voor iedereen, ik ben fan!

Vicky Michiels
9/10/2019

An is een warme dame met veel respect en liefde voor haar vak, die mij als toekomstige mama heeft klaargestoomd voor een nieuwe periode in mijn leven. Dankjewel hiervoor! Ik keek elke dinsdag uit naar de yogalessen samen met de andere bolle buikjes.

Anke Maetens
9/10/2019

Dankuwel voor de fantastische lessen! Elke les deed zoveel deugd en bracht me weer helemaal in verbinding met het fantastische leven in mijn buik! Ik genoot ook zo van de rust die je met je stem en je lessen in mijn hoofd en lichaam bracht! Ik heb ook veel gehad ad tips en tricks tijdens mijn bevalling!

Kim Hermans
3/10/2019

Super fijne lessen… Hoe gestresseerd ik ook binnenkwam ik ging altijd zen terug buiten!

Siele Michiels
14/05/2019

Inschrijven Betekom op zaterdag